Usein kysyttyä

Voinko maksaa kulttuuriedulla?

Kyllä! Tee normaali kurssitilaus Nettipianokoulun verkkokaupassa, mutta valitse maksutavaksi "Maksu kultuuriedulla". Tämän jälkeen suorita maksu kulttuurisovelluksen kautta ja lähetä kuitti/tosite sähköpostiin ilona@nettipianokoulu.fi, minkä jälkeen saat linkin&tunnukset kurssisivulle 24h sisällä maksusta.

Maksuvälineinä käyvät ePassi, Edenred ja Eazybreak ja Smartum.

MAKSUOHJEET:

ePassi

Maksa ePassi -mobiilisovelluksella tai lähettämällä
tekstiviesti: 49904 välilyönti ja kurssin summa
numeroon 050 90 23456.

Lähetä maksun jälkeen yhteystietosi osoitteeseen ilona@nettipianokoulu.finiin saat 24h sisällä sähköpostiisi linkin ja tunnukset kurssialustalle.

Edenred

Ohjeet löytyy täältä
https://edenred.fi/fi/edunsaaja/mobiilimaksu/

Eazybreak

Asiakas saa setelin matkapuhelimeensa valitsemalla toimipaikan Nettipianokoulu Ilo käyttäjätililtään / sovelluksesta tai lähettämällä tekstiviestinä toimipaikkakoodin puhelinnumeroon 18171.

Toimipaikkakoodi Eazybreak -tekstiviestimaksuihin:
WBD8

Smartum

Voit maksaa SmartumPay -sovelluksella, Smartum -verkkomaksuna; etsi palveluntarjoajaksi Nettipianokoulu Ilo (Joverec oy)

https://www.smartum.fi/maksutavat

Smartum -seteleillä maksu onnistuu postittamalla ne osoitteeseen Nettipianokoulu Ilo, Isonkylänkuja 6, 05720 Hyvinkää. Liitä mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Jos haluat maksaa kurssin vain osittain kulttuuriedulla, ota yhtyettä niin laitan loppuosaa varten maksulinkin sähköpostiisi.

Kulttuurietu ei riitä koko kurssin summaan, miten maksan loppuosan?

Jos kulttuurietu riittää vain osittain kurssin maksuun ja kulttuuriedun maksusovellus ei tarjoa mahdollisuutta maksaa loppuosaa erikseen, niin ota yhtyettä: ilona@nettipianokoulu.fi - Laitan loppuosaa varten maksulinkin sähköpostiisi.

Miten kurssin sisältö toimitetaan?

Saat kurssin maksuvaiheessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, jossa voit asettaa itsellesi salasanan ja pääset kirjautumaan kurssisivulle. Eli pääset aloittamaan kurssin vaikka heti samantien!

Kuka toimii opettajana kurssilla?

Kurssin opettajana toimii musiikin maisteri ja pianopedagogi Ilona Vähäsöyrinki, yli 15 vuoden opetuskokemuksella. Hänen visionsa on, että mahdollisimman moni pianonsoittotaidosta haaveileva voisi oppia soittamaan ja pääsisi nauttimaan soittamisen tuomasta ilosta! Siksi hän onkin rakentanut kurssin hyvin huolella ja vahvalla ammattitaidolla niin, että kurssin ohjeita noudattamalla et voi olla oppimatta!

Miten voin ostaa kurssin lahjaksi?

Täytä tilausvaiheessa toimitusosoitteen yhteystietoihin lahjan saajan tiedot, ja HUOMIOI että sähköpostiosoite on myös lahjan saajan (tilausvahvistus kurssilinkin kera menee lahjansaajalle).

Vastaako nettikurssin opetus musiikkiopistoissa annettavaa pianonsoitonopetusta?

Kurssin sisältö on suunniteltu Suomen musiikkioppilaitosten liiton tasosuoritusohjeiden pohjalta, ja opetuksessa edetään johdonmukaisesti samoin kuin musiikkioppilaitoksissa tehtävässä lähiopetuksessa.

Tarvitsenko oman pianon?

Käytössäsi on hyvä olla piano, mieluiten akustinen, mutta sähköpianollakin pärjää hyvin! Jopa kiipparilla sujuu ainakin Startti -kurssi.

Kuinka kauan kurssimateriaali on käytettävissä?

Kaikki kurssiin liittyvä materiaali on kurssin alkamishetkestä vuoden käytössäsi, joten voit opiskella ja kertailla sitä rauhassa omaan tahtiisi milloin ja missä haluat. Tulostettava materiaali kannattaa tulostaa/tallentaa itselle ennen opiskeluoikeuden päättymistä.

Kuinka helppo on saada apua, jos en ymmärrä jotain kurssin asiaa?

Opettaja ei jätä sinua kysymystesi kanssa yksin, vaan saat kurssin aikana aina tarvitessasi lisätukea esimerkiksi sähköpostitse tai kurssilaisten suljetussa facebook -ryhmässä.